δημοφιλείς προορισμοί

Διακοπές στην Ελλάδα και το Σεπτέμβριο!

Έλληνες και ξένοι τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές το Σεπτέμβριο.

Δες τους προορισμούς που διαλέγουν να επισκεφθούν βάση έρευνας των κορυφαίων ταξιδιωτικών γραφείων της Ευρώπης.


Χαλκιδική, Πάργα & Σύβοτα οι πιο δημοφιλείς προορισμοί


Όσο ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη, τόσο ο Σεπτέμβριος θα παραμένει μήνας διακοπών και η Ελλάδα μοναδικός προορισμός για εξορμήσεις.

Συμπέρασμα που προκύπτει και από την έρευνα που διεξήγαγε το www.trivago.gr για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 18 Ιουνίου και 26 Αυγούστου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ πρώτης και 30 Σεπτεμβρίο, με ελάχιστη διαμονή μιας διανυκτέρευσης.

Όσον αφορά στους προορισμούς που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις; Οι Έλληνες ψηφίζουν Χαλκιδική ενώ ακολουθούν η Πάργα και τα Σύβοτα, στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, με το Ναύπλιο να έρχεται τέταρτο, μια θέση πιο ψηλά από τη Σαντορίνη.

Εμπιστευθείτε τον ταξιδιώτικο οδηγό του Vavoulistours.gr για οργανωμένα ταξίδια στις καλύτερες προσφορές. 

Στην έκτη θέση βρίσκονται τα Χανιά, ακολουθούμενα από τη μαγευτική Θάσο. Νησιά του Ιονίου κατακτούν τις δύο επόμενες θέσεις, με τη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο να εμφανίζονται στην όγδοη και ένατη θέση, αντίστοιχα. Η δεκάδα ολοκληρώνεται με ένα ακόμη νησί των Κυκλάδων, την Τήνο.

sivota-650

Υψηλό ενδιαφέρον, όμως, υπάρχει και το Σεπτέμβριο από τους ξένους τουρίστες για διακοπές στην Ελλάδα! Η χώρα μας φαίνεται να παραμένει πόλος έλξης για πολλούς ξένους τουρίστες, με κυριότερους τους Ιταλούς, τους Γερμανούς και τους Άγγλους. Τον ελληνικό ήλιο, επίσης, σπεύδουν να απολαύσουν Βούλγαροι, Ισπανοί και Γάλλοι.

  • Κορυφαίος προορισμός για το Σεπτέμβρη, όπως αναδείχθηκε από τις προτιμήσεις των ξένων τουριστών είναι η Σαντορίνη. Δεύτερα στην κατάταξη εμφανίζονται τα Χανιά, ενώ τρίτη είναι η Αθήνα. Μια θέση μετά την ελληνική πρωτεύουσα, εμφανίζεται η Μύκονος, με την πρώτη πεντάδα να ολοκληρώνεται με τη Χαλκιδική.
mikonos-650
  • Από τα νησιά του Ιονίου, το δημοφιλέστερο μεταξύ των ξένων τουριστών είναι η Κέρκυρα, ενώ η Θάσος κάνει και εδώ την εμφάνισή της, ακολουθούμενη από τα νησιά Ρόδος και Κως. Οι κορυφαίοι δέκα προορισμοί ολοκληρώνονται με ένα αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό της Ηπείρου, την Πάργα.
Διαβάστε επίσης: ΑΙΓΙΝΑ – ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (1 ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ)