Ουάσιγκτον DC - Vavoulis tours

  2641021104  |    info@vavoulistours.gr

  Λογαριασμός   |     Wishlist  |  V-Magazine

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ DC

Η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών

Ουάσινγκτον ΗΠΑ, Βόρεια Αμερική

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ουάσιγκτον DC, η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι ένας προορισμός γεμάτος ιστορία και πολιτική σημασία. Η πόλη είναι γνωστή για τα επιβλητικά κτίρια και τα μνημεία όπως το Καπιτώλιο, τον Λευκό Οίκο και το Μνημείο του Λίνκολν, τα οποία δεσπόζουν στον ορίζοντα της πόλης.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν μια πληθώρα μουσείων, πολλά από τα οποία είναι δωρεάν, όπως τα Smithsonian Museums, που περιλαμβάνουν το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας και το Εθνικό Μουσείο Αεροδιαστημικής και Διαστήματος. Επιπλέον, το National Gallery of Art προσφέρει εξαιρετικές συλλογές τέχνης από την αρχαιότητα έως τον σύγχρονο κόσμο.

Το DC προσφέρει επίσης πράσινους χώρους όπως το Rock Creek Park, ιδανικό για πεζοπορία και ποδηλασία, και το National Mall, όπου διοργανώνονται εκδηλώσεις και γιορτές. Η πολιτιστική ποικιλομορφία της πόλης φαίνεται και στη γαστρονομία της, με πολλά εστιατόρια που προσφέρουν διεθνή κουζίνα, αντανακλώντας τον παγκόσμιο χαρακτήρα της πρωτεύουσας.

Ουάσιγκτον DC είναι μια πόλη που προσφέρει στους επισκέπτες της μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την ιστορία και την πολιτική ζωή των ΗΠΑ, συνδυάζοντας τα εκπαιδευτικά με τα αισθητικά στοιχεία σε έναν συναρπαστικό πολιτιστικό κόσμο.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

…εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για Ουάσιγκτον DC

Ανακαλύψτε γιατί η Ουάσιγκτον είναι ένας ανερχόμενος προορισμός

Ανακαλύψτε γιατί η Ουάσιγκτον είναι ένας ανερχόμενος προορισμός

Ζωντανές γειτονιές όπου το παρελθόν συναντά τις νέες τάσεις και εικόνες βγαλμένες από αμερικανικές σειρές: Η Ουάσινγκτον δεν είναι μόνο η έδρα του Λευκού Οίκου, αλλά ένας ανερχόμενος ταξιδιωτικός προορισμός με φινέτσα. Επαύλεις με τεράστιους κήπους πνιγμένους στο...

Το Μνημείο του Αβραάμ Λίνκολν στην Ουάσιγκτον, ένας ύμνος στον ελληνικό κλασσικισμό

Το Μνημείο του Αβραάμ Λίνκολν στην Ουάσιγκτον, ένας ύμνος στον ελληνικό κλασσικισμό

Εντυπωσιακό, βρίσκεται στην άκρη του τεράστιου πάρκου στο κέντρο της πόλης. Το κτήριο έχει μορφή δωρικού περίπτερου ναού, που στο εσωτερικό του δεσπόζει το άγαλμα του Λίνκολν. Στο σημείο αυτό εκφωνήθηκε η διάσημη ομιλία του Λούθερ Κινγκ το 1963, για την Ελευθερία και...

a capital experience in the heart of american history

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΕΜΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ

Ουάσιγκτον DC, η πρωτεύουσα των ΗΠΑ, είναι ένας κέντρο ιστορίας και πολιτικής. Με εμβληματικά μνημεία όπως το Καπιτώλιο, ο Λευκός Οίκος και το Μνημείο του Λίνκολν, προσφέρει μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία. Τα δωρεάν Smithsonian Museums και το National Mall προσελκύουν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ οι πολιτιστικές επιλογές και η διεθνής κουζίνα αντικατοπτρίζουν τον παγκόσμιο χαρακτήρα της πόλης. Ουάσιγκτον DC είναι ένας τόπος όπου η ιστορία συναντά τη σύγχρονη αστική ζωή.
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ
  • Δεν βρέθηκαν προϊόντα στο καλάθι σας.