(+30)2641021104

Λευκάδα (πόλη Λευκάδας – Κάθισμα – Άγιος Νικήτας)

Λευκάδα, Ελλάδα (0)
ανά άτομο 10

A slider with the ID of 12 doesn't exist.

Περιγραφή

Η Λευκάδα διαθέτει πολλές γραφικές παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς που χαρακτηρίζονται από τα γαλαζοπράσινα νερά τους τα οποία τις κατατάσσουν στις ομορφότερες της χώρας αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου. Στις δυτικές ακτές του νησιού, η διάσημη παραλία Πόρτο Κατσίκι έχει κατά καιρούς ψηφιστεί από διεθνή τουριστικά περιοδικά ως η ομορφότερη παραλία της Μεσογείου. Κυριότερες πηγές πλούτου είναι ο τουρισμός, η ελαιουργία, αμπελουργία και η αλιεία.
Το νησί φημίζεται και για τα περίφημα κεντήματα και υφαντά που κατασκευάζουν οι γυναίκες κυρίως στην περιοχή της Καρυάς. Παραδοσιακά πιάτα της λευκαδίτικης κουζίνας είναι το μπουρδέτο, ο μπακαλιάρος μπιάνκο, τη μαριδόπιτα, το φρυγαδέλι, και διάφορες πίτες.


Πρόγραμμα

Αναχώρηση από την Πάτρα ώρα 08:00 από την Πλατεία Τριών Συμμάχων (στο ρολόι) με ενδιάμεση στάση περίπου 15 λεπτών στο Αγρίνιο  για επιβίβαση.

Αναχώρηση από τα γραφεία μας στο Αγρίνιο ώρα 09:00 για  την Λευκάδα . Άφιξη στην Λευκάδα. Συνεχίζουμε για την παραλία του Αγ. Νικήτα ( η παραλία δεν είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες καλό είναι να προμηθεύεστε από πριν / ενδείκνυται για μικρά παιδιά ). Αποβίβαση όσων επιβατών επιθυμούν σε αυτήν την παραλία και συνεχίζουμε για την παραλία Κάθισμα ( παραλία με τουρκουάζ νερά , οργανωμένη με ξαπλώστρες και beach bar ) .

Ώρα 18:00 αναχωρούμε με το πούλμαν από το Κάθισμα  και συνεχίζουμε για την παραλία του Αγίου Νικήτα (ώρα 18:05)  ώστε να επιβιβαστούν οι υπόλοιποι επιβάτες. Προορισμός μας  το κέντρο της Λευκάδας. Ελεύθεροι για βόλτα - φαγητό-καφέ-ψώνια και ώρα 19:30 συγκέντρωση και αναχώρηση για Αγρίνιο και στην συνέχεια για την Πάτρα.

Τιμή: 10 € κατ` άτομο από Αγρίνιο - 25 € από Πάτρα
Παιδικό:7 € κατ` άτομο από Αγρίνιο - 22 € από Πάτρα

*Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 30 άτομα

Περιλαμβάνει :  

  • Μεταφορά και εκδρομές όπως στο πρόγραμμα με  κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας

Δεν περιλαμβάνει :  

  • Ατομικά έξοδα όπως φαγητό /ποτό

Αναχωρήσεις :   Κάθε Σάββατο και Κυριακή

 

ΠΡΟΣΟΧΗ :    ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ


Κριτικές

Αφήστε κριτική
0 κριτικές
  • Τοποθεσία
  • Ξεναγός
  • Τιμή
  • Ποιότητα