(+30)2641021104

ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κροατία (0)
ανά άτομο 180
 • Εκδρομές Καλοκαιριού
 • Με Group Πολυήμερες
 • Οδικές από Αγρίνιο
 • Οδικές από Πάτρα
 • Ταξίδια - Ελλάδα

Περιγραφή

4ήμερη εκδρομή 1 – 4/09/2019

www.vavoulistours.gr


Πρόγραμμα

Διαμονή στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Tokalis Boutique hotel & spa

www.vavoulistours.gr
www.vavoulistours.gr
www.vavoulistours.gr


1η ημέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία μας με  μια ημίωρη στάση  για καφέ στα Ιωάννινα. Συνεχίζουμε για την  όμορφη Καλαμπάκα  χτισμένη  στις ρίζες των βράχων των Μετεώρων και στην αριστερή όχθη του Πηνειού ποταμού. Επίσκεψη στο παλαιότερο μοναστήρι Μεγάλο Μετέωρο («Μεταμόρφωση του Σωτήρος») το οποίο ιδρύθηκε  λίγο πρίν τα μέσα του 14ου αιώνα με έκταση 60 στρεμμάτων και με ύψος 615μ από την επιφάνεια της θάλασσας. Κατά τον ελεύθερό μας χρόνο μπορούμε να επισκεφθούμε το κελάρι της μονής, το οστεοφυλάκιο και την τράπεζα (μήκους 32 μέτρων) που σήμερα έχει μετατραπεί σε μουσείο. την αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου με αντικείμενα από το λαογραφικό πλούτο της ελληνικής επικράτειας (ενδυμασίες αγωνιστών, όπλα, γραμματόσημα γκραβούρες κα), την εντυπωσιακή βιβλιοθήκη του μοναστηριού με  βυζαντινά και μεταβυζαντινά έγγραφα ανεκτίμητης αξίας το σκευοφυλάκιο της μονής με πολλά αξιόλογα κειμήλια, το καθολικό, και την αυλή του μοναστηριού απ` όπου η θέα των Μετεωρίτικων βράχων εντυπωσιάζει. Μεσημεριανό φαγητό (ποραιρετικά) στα εστιατόρια/ catering  της περιοχής. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε για την κωμόπολη Αγχίαλου , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για κολύμπι ξεκούραση.


2η ημέρα: Πρωινό και μικρή περιήγηση στο -αποσταγματοποιείο και τους βιολογικούς αμπελώνες της οικογένειας Τοκαλή και γνωριμία με τα προϊόντα τους (τσίπουρο, κρασί, ελαιόλαδο, ελιά). Έπειτα  αναχώρηση για την πόλη του  Βόλου με τα περίφημα τσιπουράδικα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ βόλτες και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση.


  3η ημέρα: Ελεύθερη ημέρα για κολύμπι και ξεκούραση στην παραλία ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο ή στην πισίνα. Εναλλακτικά για όσους επιθυμούν μπορούμε να επισκεφθούμε ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα του Πηλίου , τον Μυλοπόταμο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο . ξεκινώντας το πρωί μετά το πρωινό μέσω καλών νερών – Μηλιές φθάνουμε στην παραλία. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για Τσαγκαράδα για να θαυμάσουμε εξωτερικά το κτίριο της Νανοπούλειου Σχολής και να φωτογραφηθούμε στον χιλιόχρονο πλάτανο! Χρόνος για γεύμα. Οι επισκέψεις της ημέρας μας θα κλείσουν με περίπατο και χρόνο για καφέ στο ιστορικό χωριό της Νταμούχαρης, γνωστό πλέον και από τα γυρίσματα του Χολιγουντιανού μιούζικαλ Mamma Mia (2007). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βράδυ


4η ημέρα: Πρωινό, παράδοση δωματίων  και αναχώρηση για τα Τρίκαλα όπου θα παραμείνουμε για φαγητό (προαιρετικά)στις ταβέρνες της συνοικίας «μανάβικα». Ελεύθερος χρόνος για περιπάτους και καφέ στην παλιά πόλη των Τρικάλων , στον πεζόδρομο Ασκληπιού. Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη μας με μικρές ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.


Κόστος κατά άτομο:180€ κατ` άτομο • Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ΤΟΚΑLIS BOUTIQUE HOTEL & SPA στην παραλία της NEAΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.
 • 3 πρωινά
 • Αρχηγός / συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής

 • Εισόδους σε μουσεία
 • Ατομικά  έξοδα όπως φαγητά & ποτά
 • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

* Η πρόσβαση στην παραλία Μυλοπόταμος του Πηλίου γίνεται μετά από κατέβασμα μερικών σκαλοπατιών. Η μισή παραλία έχει ένα Beach bar, ενώ η άλλη μισή καλύπτεται από έναν βράχο και είναι ανοργάνωτη. Η θάλασσα καθαρή και βαθιά με λίγο κύμα. Η επίσκεψη σε σπηλιές συνιστάται όταν δεν έχει κύμα.

* Δεκτές οι συμμετοχές και με δελτία ΟΓΑ