(+30)2641021104

Μυτιλήνη

Μυτιλήνη 811 00, Ελλάδα (0)
ανά άτομο 180

Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Μυτιλήνη

Περιγραφή

Πρόγραμμα Πενταήμερης Εκδρομής στη Μυτιλήνη 19/10 – 23/10


Πρόγραμμα

1η ημέρα:  Συγκέντρωση και αναχώρηση το μεσημέρι, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 20.30 με την HELLENIC SEAWAYS για το λιμάνι της Μυτιλήνης. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: Άφιξη τις πρωινές ώρες στο λιμάνι του νησιού, συγκέντρωση και επιβίβαση στο πούλμαν με πρώτο μας προορισμό για προσκύνημα την Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ, αφιερωμένη στους Αγίους Νεοφανείς Μάρτυρες Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη, στον λόφο Καρυών. Αναχώρηση για τους Πύργους Θέρμης, με τους ομώνυμους πύργους που εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε την περιήγησή μας με προορισμό το χωριό Μανταμάδος και τον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Εκεί βρίσκεται η ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη Αρχαγγέλου Μιχαήλ, πλασμένη, κατά την παράδοση από χώμα και αίμα σφαγιασμένων μοναχών. Επόμενος σταθμός η Μόλυβδος, όπου θα επισκεφθούμε το Ενετικό Κάστρο . Το χωρίο Πέτρα με την επιβλητική παραλία της θα είναι ο επόμενος σταθμός μας. Θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας, όπου για να την προσεγγίσουμε πρέπει να ανέβουμε 114 σκαλιά και θα παραμείνουμε για φαγητό. Έπειτα αναχωρούμε για τον Άγιο  Ιγνάτιο,  όπου είναι αφιερωμένη η ιερά  Μονή  Λειμώνος που θα επισκεφθούμε ( επίσκεψη στο μουσείο της Μονής ). Στην συνέχεια αναχώρηση για την Αγιάσω με την πλούσια βλάστηση και τα πολλά νερά. Εδώ θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς Βρεφοκρατούσας και αποδίδετε στον Ευαγγελιστή Λουκά και μεταφέρθηκε εκεί από τα Ιεροσόλυμα από ένα Μοναχό των Αγάθων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και διανυκτέρευση.


Μείνετε πάντα ενημερωμένοι από την σελίδα μας στο facebook

4η  ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο, παράδοση δωματίων και αναχώρηση για το λιμάνι της Μυτιλήνης για προσκύνημα στον Ιερό Ναό  Αγίου Θεράποντα. Παραμονή στο λιμάνι και ελεύθερος χρόνος για βόλτες, αναμνηστικά δώρα φαγητό και καφέ. Το απόγευμα συγκέντρωση στο λιμάνι στις 18.00 και απόπλους στις 20.00 με την HELLENIC SEAWAYS για το λιμάνι του Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

5η ήμερη: Άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί και επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και επιστροφή στο Αγρίνιο με μικρές στάσεις καθοδόν.

Περιλαμβάνει:

Μεταφορά με Κλιματιζόμενο πούλμαν από Αγρίνιο - Μυτιλήνη και επιστροφή
Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό
Εισιτήρια καραβιού σε αριθμημένη θέση ή τουριστική θέση με την Hellenic Seaways
Συνοδός /Αρχηγός του γραφείου
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνει:

Είσοδοι σε χώρους/μουσεία όπου υπάρχει & ατομικά σας έξοδα
Φόρος Διαμονής καταλύματος

Σημειώσεις:

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί για την διευκόλυνση σας και σε περίπτωση έκτακτων περιπτώσεων

Διαβάστε επίσης: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (4 ΗΜΕΡΕΣ)

Κριτικές

Αφήστε κριτική
0 κριτικές
  • Τοποθεσία
  • Ξεναγός
  • Τιμή
  • Ποιότητα