Υπάλληλος Γραφείου - Κως - Vavoulis tours

  2641021104  |    info@vavoulistours.gr

  Λογαριασμός   |     Wishlist  |  V-Magazine

Υπάλληλος Γραφείου – Κως

από Εργασία

Τμήμα: Διαχείριση Υποκαταστήματος
Αμοιβή: 900 – 1.000
Τύπος σύμβασης: Αορίστου
Περιοχή: Κω

Έπειτα από την επιτυχημένη και διαρκώς αυξανόμενη παρουσία μας στο νησί της Κω στην παροχή υπηρεσιών μίσθωσης τουριστικών λεωφορείων η εταιρία μας θα στελεχώσει το νέο της υποκατάστημα για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διαχείρισης μεταφοράς πελατών επιχειρήσεων . Διαθέτουμε ένα άριστα καταρτισμένο και αφοσιωμένο team, το οποίο αποτελείται από αξιόλογους συνεργάτες και αναζητούμε ένα άτομο για την κάλυψη της θέσης υποστήριξης και οργάνωσης του υποκαταστήματος μας. Η ικανότητα οργάνωσης η διαχείριση κρίσεων και το ομαδικό πνεύμα , στοιχεία ικανά για την ανταπόκριση των απαιτήσεων μιας καλοκαιρινής σεζόν. Η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και ο πολύ καλός χειρισμός Η/Υ θεωρούνται ελάχιστα απαραίτητα προσόντα .

Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον τουρισμό θα εκτιμηθεί όμως δεν θα αποτελέσει κριτήριο απόρριψης των υποψηφίων καθώς η εταιρεία μας προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για την εξέλιξη και ανάπτυξη ενός νέου επαγγελματία στον τουρισμό.

Προσφέρουμε:

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
Δυνατότητες εξέλιξης και ανέλιξης
Συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση
Φιλικό και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην ομάδα μας και να χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα στον τουρισμό, σας παρακαλούμε να αποστείλετε την αίτηση ενδιαφέροντος και το βιογραφικό σας σημείωμα.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και αναμένουμε με χαρά την υποψηφιότητά σας.

ΦΟΡΜΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

9 + 6 =

ΑΙΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ
  • Δεν βρέθηκαν προϊόντα στο καλάθι σας.