ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - Vavoulis tours

  2641021104  |    info@vavoulistours.gr

  Λογαριασμός   |     Wishlist  |  V-Magazine

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ :

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ:

Για ακυρώσεις: 
: έως και 1ημέρες πριν το ταξίδι  σας 100% επιστροφή (ολική επιστροφή των χρημάτων σας)
: την ημέρα του ταξιδιού 0% επιστροφή (παρακρατείται όλο το ποσό, έχετε όμως την δυνατότητα να συμετάσχετε σε ίσης ή μικρότερης αξίας εκδρομής)
: για ακύρωση εκδρομής που περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά/ αεροπορικά εισιτήρια και εφόσον αυτά εκδοθούν παρακρατείται το αντίστοιχο αντίτιμο σε κάθε περίπτωση

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ:

:έως και 1 ημέρα πριν το ταξίδι  ΧΩΡΙΣ  επιβάρυνση μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας, εφόσον υπάρχει διαθέσιμη ή και να επιλέξετε άλλο προορισμό, με την επιφύλαξη ότι σε περίπτωση υψηλότερης τιμής  η διαφορά επιβαρύνει εσάς τον ταξιδιώτη.
: για εκδρομές που περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά/ αεροπορικά εισιτήρια και εφόσον αυτά εκδοθούν παρακρατείται το αντίστοιχο αντίτιμο σε κάθε περίπτωση

Ημέρα ταξιδιού ΧΩΡΙΣ αλλαγή

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ:

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ:

Έως και 21 ημέρες  πριν  το ταξίδι μπορείτε να ακυρώσετε το ταξίδι σας χωρίς επιβάρυνση (ολική  επιστροφή των χρημάτων σας )
: 7-15ημέρες  πριν το ταξίδι 50% επιστροφή (παρακρατείται το 50% της συνολικής αξίας)

: 0-6 ημέρες πριν το ταξίδι  0% επιστροφή (παρακρατείται η συνολική αξία του ταξιδιού)

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ:

Έως και 21 ημέρες  πριν το ταξίδι  ΧΩΡΙΣ  επιβάρυνση μπορείτε να αλλάξετε   την ημερομηνία του ταξιδιού σας, εφόσον υπάρχει διαθέσιμη ή και να επιλέξετε άλλο προορισμό, με την επιφύλαξη ότι σε περίπτωση υψηλότερης τιμής  η διαφορά επιβαρύνει εσάς τον ταξιδιώτη

:7-15 ημέρες πριν  20% penalty ( παρακρατείται το 20% της συνολικής αξίας )

:0-6 ημέρες πριν 50% penalty ( παρακρατείται το 50% της συνολικής αξίας)

Για non Refundable πακέτα, που αφορούν προσφορές τις τελευταίας στιγμής (θα υπάρχει σήμανση σε εμφανή σημείο) ΔΕΝ ακυρώνονται και παρακρατείται το 100% το ποσού

Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

**Οι ώρες αναχώρησης/ επιστροφής δύναται να τροποποιηθούν σε περίπτωση που διαφοροποιηθούν από την ναυτιλιακή εταιρία.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι αν η συμμετοχή κριθεί ανεπαρκείς (ελάχιστη συμμετοχή σε group 15 ατόμων) ή για άλλα ανυπέρβλητα εμπόδια. Στην περίπτωση αυτή έχετε δύο εναλλακτικές λύσεις α) δυνατότητα  συμμετοχής σε άλλο ταξίδι, με την επιφύλαξη  ότι σε περίπτωση υψηλότερης τιμής η διαφορά επιβαρύνει εσάς τον ταξιδιώτη β) πλήρη επιστροφή των χρημάτων που μας καταβάλετε.

ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών (εργάσιμων) από την ημερομηνία που ακυρώσατε την εκδρομή και με βάση όσα ισχύουν παραπάνω στους Όρους Χρήσης και Προϋποθέσεις των ακυρώσεων. 

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να πραγματοποιείτε την ακύρωση μέσω της φόρμας παρακάτω ή μέσω τηλεφώνου στο 26410 21104.

Σε περίπτωση ακύρωσης εκδρομής / ταξιδιού από το γραφείο μας, ενημερώνεστε από το γραφείο μας για τρόπο επιστροφής (επιστροφής χρημάτων ή μεταφορά του ποσού σε άλλη εκδρομή), δεν χρειάζεται να προβείτε σε κάποια ενέργεια.

Επιστροφές χρημάτων θα γίνονται μόνο μέσω του τρόπου πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική παραγγελία. Για πληρωμές μέσω πιστωτικών / χρεωστικών καρτών, η επιστροφή χρημάτων γίνεται απευθείας στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή.. Ο χρόνος για να δείτε τα χρήματα στον λογαριασμό σας μπορεί να ποικίλλει και καθορίζεται από την εκδότρια τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Αν έχετε πραγματοποιήσει κράτηση και θέλετε να την ακυρώσετε, ζητώντας επιστροφή χρημάτων ή κράτηση του ποσού για επόμενη εκδρομή, παρακαλώ συμπληρώστε στην φόρμα επικοινωνίας το ονοματεπώνυμο με το οποίο έγινε η κράτηση και το ID της παραγγελίας και σύντομα εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

* Σε περίπτωση που η κράτηση αφορά πολλές θέσεις και θέλετε να ακυρώσετε την μια ή παραπάνω (αλλά όχι την συνολική παραγγελία) συμπληρώστε το αντίστοιχο ποσό/θέσεις στα σχόλια.

Νέο Πεδίο

5 + 12 =

0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ
  • Δεν βρέθηκαν προϊόντα στο καλάθι σας.