Γενικές Πληροφορίες για την Disneyland στο Παρίσι - Vavoulis tours

Γενικές Πληροφορίες για την Disneyland στο Παρίσι

από Disneyland, Εξωτερικό

Η Disneyland στο Παρίσι είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός και το μεγαλύτερο πάρκο στην Ευρώπη. Τα δημοφιλή σόου, τα τρενάκια και η μαγική ατμόσφαιρα δημιουργούν ένα παραμυθένιο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους που δεν γίνεται να χάσεις.

Γενικές Πληροφορίες:

  • Γλώσσα: Γαλλικά 🇫🇷 και Αγγλικά 🇬🇧
  • Νόμισμα: ευρώ €
  • Έγγραφα: Magic pass
  • Roaming: Δωρεάν! (Προσοχή στα φοιτητικά πακέτα που εξαιρούνται)

Χρήσιμες Πληροφορίες για τη Disneyland στο Παρίσι:

Πάρκα – Τα πάρκα στη Disneyland στο Παρίσι είναι δύο – το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park. Το πρώτο είναι το μεγαλύτερο με όλα τα γνωστά παραμύθια της Disney και το δεύτερο είναι πιο μικρό και έχει κυρίως Marvel και Pixar. Εγώ θα έλεγα ότι το Disneyland park είναι για όλες τις ηληκίες ενώ το Walt Disney Studios Park, είναι για μεγάλα παιδιά.

Τοποθεσία – Η Disneyland στο Παρίσι βρίσκεται στο Marne-la-Vallée , μια πόλη 40 χλμ ανατολικά του Παρισιού. Το Marne-la-Vallée φιλοξενεί τα δύο πάρκα της Disneyland, όλα τα ξενοδοχεία της και ένα εμπορικό κέντρο.

Γλώσσα – Τα γαλλικά είναι η κύρια γλώσσα που μιλούν στο Παρίσι και τη Γαλλία. Ωστόσο, η Disneyland είναι ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα στην Ευρώπη και όλο το προσωπικό της Disney μιλά αγγλικά. Οι παραστάσεις της Disneyland του Παρισιού και οι παρελάσεις γίνονται στα Γαλλικά αλλά και στα Αγγλικά.

Ωράριο λειτουργίας – Το Disneyland park λειτουργεί 9:30 με 21:00 και τα Walt Disney Studios 9:30 με 21:00. Αν έχεις κλείσει διαμονή σε ξενοδοχείο της Disneyland τότε έχεις το extra magic time και μπορείς να μπεις και στα δύο πάρκα μία ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 8:00.

Εφαρμογή – Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις την εφαρμογή Disneyland Paris γιατί μέσω αυτής μπορείς να ελέγχεις την κράτησή σου, τα ωράριο λειτουργίας για το κάθε τρενάκι, πόση ουρά αναμονής υπάρχει για το καθένα, να κάνεις κράτηση για τα εστιατόρια κα.

Διαθέσιμα Ταξίδια στην Disneyland:

RECOMMEND 

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

0 Σχόλια

0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ
  • Δεν βρέθηκαν προϊόντα στο καλάθι σας.